Iklan Jawatan Kosong iCEPS

Written by Super Admin.

INSTITUT PENDIDIKAN BERTERUSAN DAN PENGAJIAN PROFESIONAL (iCEPS), UNIVERSITI TEKNOLOGI MARA

Dengan ini mempelawa calon-calon Bumiputera Warganegara Malaysia yang berkelayakan dalam bidang-bidang yang berkaitan untuk mengisi kekosongan jawatan kontrak (Tabung Amanah) di Institut Pendidikan Berterusan dan Pengajian Profesional (iCEPS), Universiti Teknologi MARA Shah Alam.

1. Pegawai Eksekutif (N29)

2. Kerani (N19)

Muat Turun :

Tarikh tutup permohonan adalah pada 31 Oktober 2019 (Khamis).

Sila kemukakan permohonan kepada:-
BAHAGIAN PENTADBIRAN DAN SUMBER MANUSIA
INSTITUT PENDIDIKAN BERTERUSAN DAN PENGAJIAN PROFESIONAL (iCEPS)
ARAS 2, UiTM - MTDC TECHNOPRENEUR CENTRE UNIVERSITI TEKNOLOGI MARA
40450 SHAH ALAM SELANGOR

Penyelia "Project Paper" OPM663/OPM672/FIN672/FIN668

Written by Super Admin.

Berikut adalah maklumat terkini (28/08/2019) bagi tarikh penting projek paper, senarai nama penasihat dan pemeriksa bagi kod OPM663, OPM672, FIN672 dan FIN668.

Semua pelajar WAJIB untuk menyemak hasil kerja menggunakan Turnitin.

Disertakan garis panduan untuk rujukan semua.

Terima Kasih.

Latihan Industri FIN666/671, OPM661/671, MKT661/671, HRM661/671 & IBM661/671 Sesi Sept 2019

Written by Super Admin.

Berikut adalah borang-borang dan dokumen berkaitan dengan latihan industri bagi kod kursus (FIN666/671, OPM661/671, MKT661/671, HRM661/671 & IBM661/671) yang perlu diisi oleh semua pelajar.

1. Borang pengesahan majikan
2. Organization evaluation form
3. Job description(masing-masing)

Sila kembalikan borang dan juga “job description” yang telah lengkap selewat-lewatnya 15 November 2019 melalui fax 03-55448354/pos/serahan tangan kepada pejabat pusat ijazah.

Kemudahan Menggunakan Ruang Letak Kenderaan Pelajar ePJJ/PLK

Written by Super Admin.

1.    Pelajar ePJJ dan PLK diminta memohon kebenaran mengakses palang melalui system online http://myspb.uitm.edu.my bagi mendapatkan akses pakiran di Hal Ehwal Pelajar (HEP) & Budisiswa.

2.    Pelajar perlu mempunyai rekod stiker kenderaan UiTM (pelekat untuk motor tidak dibenarkan) sebelum boleh memohon melalui sistem tersebut.

3.    Hanya pelajar yang memohon kebenaran dan mendapat kelulusan sahaja yang dibenarkan untuk akses melalui palang.  Akses ke palang akan menggunakan kad pelajar sedia ada.

Nota*
Bagi pelajar yang selama ini boleh akses ke Budisiswa, secara automatic mereka juga boleh akses ke palang di Bangunan ILQAM selepas waktu pejabat (5 petang ke atas dan sepanjang waktu Sabtu dan Ahad).

Permohonan Mendapatkan Salinan Surat Tawaran

Written by Super Admin.

Perhatian kepada pelajar yang ingin mendapatkan salinan surat tawaran bagi kegunaan pengeluaran KWSP, permohonan Zakat, permohonan pembiayaan PTPTN dan sebagainya, anda disarankan untuk membuat permohonan lebih awal kerana tempoh untuk memproses salinan surat berkenaan sekurang-kurangnya mengambil masa satu (1) hari waktu bekerja.

Sebarang kesulitan amat dikesali.

Koleksi Kertas Soalan Peperiksaan UiTM

Written by Super Admin.

Untuk pencarian Koleksi Kertas Soalan Peperiksaan UiTM secara dalam talian sila layari pautan ini http://eqps.ptar.uitm.edu.my:8080/eqps/. Pelajar berdaftar hanya perlu mendaftarkan nombor pelajar atau nombor staf beserta nombor kad pengenalan sahaja untuk mengakses koleksi ini.

Koleksi terkini kertas-kertas soalan ini adalah bagi Kertas Soalan Peperiksaan pada bulan Mac 2012 untuk 24 fakulti dan meliputi 841 kod kursus.

Pertanyaan mengenai login EQPS: Pn Ja'amayah Kosnan 03-55443783

Pertanyaan mengenai teknik pencarian EQPS: Pn Azura Mohamad Hashim 03-55443712 ataupun pustakawan di kampus cawangan anda.